Info 13 mei 2018

Entreeprijs
Toegang en deelname aan de workshops is gratis!

Tijd
The Green Shift vindt plaats op 13 mei van 11u tot 18u.

Adres
De Puddingfabriek, Viaductstraat 3-4, 9725 BG Groningen

Route
De Puddingfabriek zit achter het centraal station en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en de fiets.
Plan je route: goo.gl/maps/E5WX9UJANJT

Parkeren
Op zondag kun je in de straten rondom de Puddingfabriek gratis parkeren: https://gemeente.groningen.nl/sites/default/files/rivierenbuurt-parkeren.pdf

Parkeren kan tevens op het parkeerterrein aan de Zaanstraat. Houd er rekening mee dat hier alleen contant afgerekend kan worden. De loopafstand bedraagt ongeveer 8 minuten tot de Puddingfabriek.

Verder zijn er nog parkeermogelijkheden op de P+R terreinen:
gemeente.groningen.nl/parkeren/p-r-terreinen-en-citybus

Voor meer informatie over parkeren kijk op: gemeente.groningen.nl/parkeren

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Groningen loop je in een paar minuten naar de locatie toe. Let op: er rijden snelbussen i.p.v. treinen tussen Assen en Groningen i.v.m. werkzaamheden. Houdt rekening met een kwartier tot drie kwartier extra reistijd!

Fiets
Fietsen graag onder het viaduct of bij het station plaatsen. Het terrein, de weg en aangrenzende woningen moeten goed bereikbaar blijven voor hulpdiensten. Bij de ingang zal een vrijwilliger aanwezig zijn die je de weg kan wijzen.

Geld pinnen
Op het treinstation zijn pinautomaten aanwezig en drankjes aan de bar kunnen met pin betaald worden. Verder is het per standhouder afhankelijk of er wel of niet gepind kan worden.

Vrijwilligers
Ons festival wordt geheel georganiseerd en mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligers zijn te herkennen aan een naamkaartje met ons logo, de organisatie zelf zal T-shirts met ons logo dragen.

Wil je komen helpen tijdens The Green Shift? We kunnen nog extra handjes gebruiken.  Voor elke vrijwilliger is er een leuk  bedankje in de vorm van een goedgevulde goodie bag en een lunch bij één van onze cateraars.

Geef je op via onze facebook of het contactformulier

Loterij
We hebben een loterij georganiseerd voor de twee goede doelen Sea First en Stichting Melief:
www.geef.nl/nl/evenement/the-green-shift-loterij/info

Bij een donatie van minimaal 5 euro doe je mee aan de loterij. Deel dit met je contacten, zodat we zoveel mogelijk geld voor deze duurzame en diervriendelijke doelen kunnen inzamelen!

EHBO
Aanwezige BHV’ers  zijn te herkennen aan een naamkaartje met BHV erop. Als BHV nodig is kan dit gemeld worden bij de infostand.
Bij de infostand en de bar is een EHBO doos aanwezig.

Contactgegevens:
Contactformulier
Facebook: www.facebook.com/TheGreenShift/
Eventpagina: www.facebook.com/events/1975957122727345/

 

We kijken uit naar een mooi en duurzaam event.
Tot ziens op zondag 13 mei!